Jongleur Simon à Campo

Jongleer optredens en workshops jongleren op uw evenement

shadowtop

Waarom moet je mij boeken


vink icon

Meervoudig NL-recordhouder


vink icon

Professioneel Niveau


vink icon

Shows van 30 sec tot 30 minuten


vink icon

Workshops voor 5 tot 50 personen


vink icon

In heel Nederland


Partners


Logo Jongleer Collectief Limburg Logo Dutch Juggling Consultants Logo Winter Jongleer Weekend

Referenties


Over Simon à Campo

Foto jongleren met 8 ballen

 

Student

Industrial Design is de studie die ik volg op de Technische Universiteit Eindhoven. We krijgen veel vrijheid qua planning waardoor ik dus makkelijk tussendoor optredens en workshops kan geven. Ook kan ik van het jongleren veel leren dat gerelateerd is aan mijn studie, zoals het organiseren van festivals, jezelf presenteren, bedrijf runnen etc.

Hoe begonnen met jongleren?

Al in groep 2 kon ik met 2 pittenzakjes jongleren, wat gezien mijn leeftijd toen al heel wat was. Pas op het einde van de basisschool ben ik serieuzer gaan jongleren en maakte ik snel veel vooruitgang. Op 15-jarige leeftijd werd ik Nederlands Kampioen ballen jongleren (in de hoofd competitie) en de jaren daarna heb ik nog meer prijzen in de wacht gesleept.

 

Prijzen en titels

In totaal heb ik 23 medailles op het NK jongleren gewonnen waarvan 8x goud, meer dan welke jongleur dan ook in Nederland. In de loop der jaren ben ik ook nog vijfvoudig Nederlands recordhouder geworden, met het meeste aantal worpen en vangsten met onder andere 6 ballen, 8 ballen, 9 ballen, 10 ballen en 11 ballen!

 

Tegenwoordig

Inmiddels staat het jongleer technisch beter worden al 2 jaar op een lager pitje. Ik ben meer creative trucs aan het bedenken in mijn eigen stijl. Ook probeer ik veel voor de jongleerwereld te betekenen. Dit doe ik door: veel gevorderde workshops te geven op festivals, zelf jongleerfestivals te organiseren en ik help mee aan het NK jongleren. Je zou kunnen zeggen dat jongleren voor mij een uit de hand gelopen hobby, orgineel bijbaantje en een creatieve leerweg is.

 

Meer Nederlandse records

 

Prijzen button Nederlandse records jongleren NK Jongleren